Prezentare

Cu permisul de conducere categoria BE se poate conduce un ansamblu de vehicule format dintr-un autovehicul trăgător de maxim 3.500 kg și o remorcă sau semiremorcă de maxim 3.500 kg, iar ansamblul format să nu depășească 7.000 kg.

Durata pregătirii

Cursul pentru obţinerea permisului de conducere pentru categoria BE durează cel puţin 2 săptamâni, timp în care se efectuează 10 ore de pregătire teoretică şi 10 ore de pregătire practică (conducere auto).

Examenul

Examenul constă în susținerea unei probe teoretice şi a unei probe practice.

Proba teoretică se suţine pe calculator şi constă în rezolvarea unui chestionar de cunoaştere a regulilor de circulaţie ce conţine 11 întrebări. Timpul alocat rezolvării unui chestionar de cunoaştere a regulilor de circulaţie este de 15 minute. Pentru a promova examenul sunt necesare minimum 9 întrebări rezolvate corect.

Proba practică constă în conducerea ansamblului de vehicule în trafic.

Nu ști ce să faci de 1 iunie? Hai la Ziua Porților deschise Blitz!

Vom avea prezentări ale mașinilor din flota Blitz, ale instructorilor, ale regulilor de circulație atât pentru pietoni, cât și pentru conducătorii auto în trafic și…multe surprize pentru copiii prezenți.

Aceștia au ocazia să se joace de-a șoferii și motocicliștii, îndrumați de instructori auto și profesori de legislație rutieră din cadrul școlii noastre de șoferi și vor învăța regulile de circulație pentru pietoni și bicicliști, atât de necesare în traficul rutier.

Micuții vor fi întâmpinați cu stand de înghețată, sucuri și multă distracție. Nu ne mai lungim, vă spunem doar că vă așteptăm plini de energie pentru o zi petrecută cu cei mici.

Evenimentul va avea loc sâmbătă, 1 iunie, între orele 11:00-13:00 la sediul nostru de pe str. Albinelor nr. 70 B.

Grupul de firme BLITZ vă urează Sărbători Fericite, frumoase și liniștite, alături de familie și prieteni! #Paste2019

Nu mai sta pe gânduri și înscrie-te la cursurile de pregătire pentru obținerea permisului de conducere! În luna martie, doamnele și domnișoarele beneficiază de 20% reducere din prețul școlarizării pentru orice categorie a școlii de șoferi.

Pentru înscriere, vă așteptăm la unul dintre sediile noastre: Bulevardul Take Ionescu, nr. 51 sau Str. Albinelor, nr. 70 B, iar pentru mai multe informații suplimentare, nu ezitați să ne contactați: 0256 212 212.

Înscrie-te la cursurile de pregătire pentru obținerea permisului de conducere, categoria: A, A1, A2, AM, B, C, CE sau D. Înscrierile se fac până în data de 21 ianuarie, cu examen la finalul lunii februarie.

Pentru înscriere, vă așteptăm la unul dintre sediile noastre: Bulevardul Take Ionescu, nr. 51 sau Str. Albinelor, nr. 70 B, iar pentru mai multe informații suplimentare, nu ezitați să ne contactați: 0256 212 212.

Te așteptăm la unul dintre sediile noastre situate pe Bulevardul Take Ionescu, nr. 51, etaj 1 sau str. Albinelor, nr. 70 B. Detalii la 0256212212.

Ai nevoie să obții certificatul de manager pentru transportul rutier de marfă sau persoane?

Noi te pregătim!

Te poți înscrie la cursuri până în data de 2 noiembrie, iar examenul îl vei susține în data de 17 noiembrie.

Îți oferim mai multe informații la 0729 099 503, 0356 100 448 și 0723 542 919 sau te așteptăm la unul dintre sediile noastre: Bd. Take Ionescu nr. 51 sau str. Albinelor nr. 70 B.

De ziua noastră, îți facem un cadou. Îți oferim o reducere de 15% din suma avansată, pentru oricare dintre categoriile școlii de șoferi. Grăbește-te și înscrie-te până la sfarsitul lunii septembrie 2018!